Gløggblanding. Lækkert gløggkrydderi som rækker til gløgg af 4 flasker rødvin. Krydderiblanding til glögg med kanelbark, kardemomme, nelliker og orangeskal. Gløgg blandingen giver en herlig glögg. Pakket i 100 grams pose (billedet af indholdet viser kun 1 teskefuld). Opskrift på gløgg følger her. Ingredienser til gløgg: 25 gr. Gløgg blanding 1 dl snaps eller rom 1 fl. rødvin 100 gr. sukker (1 1/4 dl) 50 gr. hakkede mandler (1 dl) 50 gr. rosiner (1 dl) Først den hurtige opskrift - hvis du ikke er i så god tid: 1. Kom Gløgg krydderierne i et tefilter og luk med en teclips. 2. Herefter kommes 3 dl vand i en kasserolle og koges med filterposen i 10-15 min. 3. 1 fl. rødvin tilsættes samt desuden 100 gr. sukker (1 1/4 dl), 50 gr. rosiner og 50 gr. mandler. 4. Kasserollens indhold opvarmes nu (må ikke koge). 5 Efter behag kan der suppleres med snaps, rom eller portvin. Sådan laver man gløggen, hvis man har mulighed for at starte dagen før: 1. Kom Gløgg krydderierne i et tefilter og luk med en teclips. 2. I et glas hældes 1 dl snaps eller rom, drop heri tefiltret, som derefter trækker et døgn. 3. Næste dag hældes en flaske rødvin i en gryde og man tilsætter glassets indhold. 4. Det hele opvarmes (ikke koges) og man tilsætter sukker, rosiner og mandler efter behag. Der har nu bredt sig den sødeste juleduft i huset og du kan servere den herligste gløgg. Velbekomme!
Tryk på en understreget egenskab ovenover for at udforske flere produkter.
God og nem